JSN Solid - шаблон joomla Продвижение

Державний навчальний заклад
"Гадяцьке вище професійне аграрне училище"

Слава Україні!
Героям слава!
Menu

       24 червня 2020 року завершили навчання та успішно склади Державну кваліфікаційну атестацію (ДКА) здобувачі освіти групи №35 з професії «Монтажник з монтажу сталевих і залізобетонних конструкцій. Електрогазозварник. Водій автотранспортних засобів (категорія С)». Цей підсумковий контроль здійснювався у два етапи, а саме: виконання учнями кваліфікаційної пробної роботи наприкінці виробничої практики на підприємствах, в установах, організаціях та складання державного кваліфікаційного екзамену і захисту творчої роботи.

       ДКА проводилася державною кваліфікаційною комісією у складі: Гавеля Валерій Іванович,директор ТОВ АПК «Хлібороб», голова комісії,Закладний Олександр Миколайович, викладач спецдисциплін, Сергієнко Олексій Олексійович, майстер виробничого навчання, яка розглянула підсумки навчальних досягнень учнів, результати виконання ними пробних кваліфікаційних робіт.

       Випускники, а завтра вже кваліфіковані робітники, показали свої знання і вміння, які здобули під час навчання у навчальному закладі, а також при проходженні виробничої практики на підприємствах, установах, організаціях області.

       Щиро бажаємо Вам, шановні випускники, міцного здоров’я, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання та практичні навички, отримані у навчальному закладі, неодмінно стануть запорукою досягнення омріяних вершин у вашій професійній діяльності!

монтаж звар2 

монтаж2 монтаж3

Go to top